Lëngjet e rondele të xhamit
ChemX Summer-liquid është formuluar posaçërisht për pastrimin e xhamit dhe fenereve. Zvogëlon shpejt insektet, vajin, blozën, silikonin dhe papastërtitë e tjera shqetësuese nga xhamat e përparmë ose dritat. Nuk shkakton plasaritje dhe çarje në shiritat anti-shkëlqim të bërë nga polikarbonat.
Lexo më shumë
Antifrizi
Lexo më shumë