Përshkrim i produktit

ChemX Summer-liquid është formuluar posaçërisht për pastrimin e xhamit dhe fenereve.

Zvogëlon shpejt insektet, vajin, blozën, silikonin dhe papastërtitë e tjera shqetësuese nga xhamat e përparmë ose dritat

Nuk shkakton plasaritje dhe çarje në shiritat anti-shkëlqim të bërë nga polikarbonat.

Ideal për fenerët dhe fenerët me cilësi të lartë KSENON me bulbs LED. Nuk ka fosfat.

Përmban: surfaktantë, parfume dhe ngjyra.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:4 vjet nga data e prodhimit në kapak.
Paketim:3l, 5l, 10l
Ruajtje:Ruani në një vend të thatë dhe të errët në një temperaturë prej + 5 ° C deri në + 30 ° C.