Përshkrim i produktit

ChemX Summer Extreme - Pastrim jashtëzakonisht i shpejtë i xhamit të xhamit në verë.

Efekti më i mirë i pastrimit pa njollë apo shirit - madje edhe nga papastërtitë e insekteve.

Konsumim domethënës më pak përmes pastrimit maksimal në kohën më të shkurtër për të përmirësuar sigurinë në rrugë.

Compatible me ngjyra, gome dhe plastike.

I përshtatshëm për hundë ventilatorësh.

Me paqe miqësore.

Gati për t'u përdorur dhe përzier:

  • Për efikasitet maksimal, mbushni pastruesin pa holluar.
  • Për përdorim normal, zbrazni pastruesin në një raport 1: 1 me ujë të distiluar.

Përmban surfaktantë, parfum dhe ngjyrë.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:4 vjet nga data e prodhimit në kapak.
Paketim:3l, 5l, 10l
Ruajtje:Ruani në një vend të thatë dhe të errët në një temperaturë prej + 5 ° C deri në 30 ° C