Опис на производот

Мешавина на јаглеводороди и алкохол.

Употреба:

За чистење на основни и завршни акрилни лакови, како и за алати за перење после работа со акрилни бои.

Клучни информации

Рок на траење:Неограничено
Пакување:1l ±5%