Течни за машината за миење на шофершајбната
ChemX Summer-liquid е специјално формулиран за чистење на шофершајбната и фаровите. Брзо ги отстранува инсекти, масло, саѓи, силикони и други вознемирувачки нечистотии од шофершајбната или фаровите. Тоа не предизвикува пукнатини и пукнатини на анти-блескави ленти направени од поликарбонат.
Прочитај повеќе