Ново

CHEMX Summer Extreme

ПроизводителотChemX
Пакување:
5L
Цената:
400 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

ChemX Summer Extreme - Екстремно брзо чистечко стакло во лето.

Најдобар можен ефект за чистење без дамка или лента - дури и од нечистотија од инсекти.

Значително помалку потрошувачка преку максимално чистење во најкус рок за подобрување на безбедноста на патиштата.

Компатибилен со бои, гума и пластика.

Погоден за млазниците на вентилаторот.

Со пријателски мир.

Подготвен за користење и мешање:

  • За максимална ефикасност, наполнете го чистачот без разредување.
  • За нормална употреба, разредувајте го средството за чистење со сооднос 1: 1 со дестилирана вода.

Содржи сурфактанти, парфем и боја.

Клучни информации

Рок на траење:4 години од датумот на производство на капакот.
Пакување:3l, 5l, 10l
Складирање:Да се чува на суво и темно место на температура од + 5 ° C до 30 ° C