slider-image-1.jpg

SOLAR POWER PLANT

Make savings by producing clean electricity

Read more

slider-image-03.jpg

Mbrojtja e drurit

Veshje llak për mbrojtjen e të gjitha sipërfaqeve prej druri

Lexo më shumë

slider-image-04.jpg

Mbrojtja e metalit

Products for the protection of metals from corrosion and other atmospheric influences

Lexo më shumë

Ne veçojmë nga oferta
Termocentrali diellor
Lexo më shumë
Mbrojtja e drurit

Druri është një material natyror që është i prekshëm ndaj plakjes dhe dëmtuesve të ndryshëm, prandaj duhet të mbrohet dhe të ushqehet.

Si një mbrojtje, mund të përdoren veshje me njolla në të cilat cilësia e drurit mbetet e dukshme ose mbarimi i veshjeve (llak i ziles për dru dhe metal, nitro-smalt) në hije të ndryshme.

Lexo më shumë
Mbrojtja e metalit

Sipërfaqet metalike të mbrojtura janë të ekspozuara ndaj oksigjenit ose lagështirës nga ajri që shkakton korrozioni.

Sipërfaqet metalike mbrohen gjithmonë nga një ngjyrë bazë që ka efekt korrozioni dhe një shtresë mbarimi që ka një rol mbrojtës-dekorativ.

Lexo më shumë
tretës

Solvents janë një cikël produkt i rëndësishëm për trajtimin dhe dekorimin e sipërfaqes.

Përveç përzgjedhjes adekuate të veshjes, për të arritur pamjen e dëshiruar të elementëve të trajtuar është e nevojshme të përdoren tretës të përshtatshëm të cilët në mënyrë të konsiderueshme kontribuojnë në arritjen e trajtimit sipërfaqësor me cilësi të lartë.

Lexo më shumë
Lëngu termor
Termofluid është një produkt industrial me cilësi të lartë që mbron nga ngrirja dhe shërben si një exchanger shkëlqyer e nxehtësisë. Është ideale për përdorim në instalimet e shtëpive, apartamenteve, impianteve industriale dhe industrisë petrokimike. Është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim parandalues kundër formimit të akullit në shtigje, zona këmbësorësh etj.
Lexo më shumë
Lëngjet e rondele të xhamit
ChemX Summer-liquid është formuluar posaçërisht për pastrimin e xhamit dhe fenereve. Zvogëlon shpejt insektet, vajin, blozën, silikonin dhe papastërtitë e tjera shqetësuese nga xhamat e përparmë ose dritat. Nuk shkakton plasaritje dhe çarje në shiritat anti-shkëlqim të bërë nga polikarbonat.
Lexo më shumë
Antifrizi
Lexo më shumë