Mediteran R

ПроизводителотChemCo
Нијанси:
Пакување:
0.7 kg
Цената:
360 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Ладилникот е дизајниран за надворешни и внатрешни работи на метални и дрвени подлоги: метални конструкции, огради, цевководи, метални делови, градежни работи, радијатори, дрвени подови и др. Медитеранот Р поседува добра еластичност и површинска чистота, висок сјај и добра отпорност на атмосферските влијанија.

Кога станува збор за металната подлога, MEDITERAN R се применува преку основната антикорозивна боја (1-2 слоеви) во дебелина од 30-40 микрометри на сув филм. За дрвени подови, се нанесува во 2-3 слоја. Во градежната столарија Медитеран Р се нанесува како завршна облога по импрегнација на елата и еден слој на основна маслена боја за дрво. Се нанесува со четка, ролери, класичен пиштол за распрскување или безвоздушен пиштол. Се разредува со разредувач на масло.

Клучни информации

Рок на траење:24 месеци
Пакување:0.7 кг, 0.2 кг и 20/1
Складирање:Чувајте го во суви области на температура од 5-30 ° C.

Нијанси