Mediteran BS

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.9 kg
5 kg
Цената:
360 RSD - 1.660 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Брза сушење основата боја за метал

Заштита на челични конструкции, земјоделски и градежни машини, каросерија и слично. Се користи како основна боја за примена на брзо се движат и синтетички емајли и како независен слој. Бојата е лесна за ракување и многу брзо се суши. Облогата се карактеризира со многу висока цврстина, адхезија, отпорност и одлична заштита од корозија.

Состојки:

Воздушно сушење модификувани алкидни смоли, антикорозивни пигменти, адитиви и органски растворувачи.

Начин на апликација:

Се нанесува на претходно добро исчистена и обезмастена површина со четка, ролери или спреј. Тоа е разредена со 10-15% брзо сушење потенки.

Клучни информации

Рок на траење:24 месеци
Packing:0,75l
Складирање:Во суви простории, 5-30 ° C
Време на сушење:За 30 минути, слој е сув, а периодот на сушење е 24 часа.