Nitro razređivač

Пакување:
0.9L
0.5L
4.8L
85 RSD - 605 RSD
Во кошничка

Опис на производот

Производот е наменет за разредување на бои и лакови и при перење додатоци во системи за заштита и декорирање на дрво (системи: Нитро лакови / Нитро емајл завршни) и во Нитро системот за заштита и декорација на метали. Користат за разрешување на бои и лакови во нитро системи за заштита и декорација на дрво и метал, депонирање метални површини и монтирање на прибор.

Клучни информации

Рок на траење:12 месеци
Пакување:0.9 л, 5л и 10л