Mediteran UB

Пакување:
0.7 kg
301 RSD
Во кошничка

Опис на производот

Медитеранската боја на УБ се користи за основно зачувување на дрво, кое претходно беше импрегнирано со ленено масло. Се нанесува со четка или посипете на суво, добро брусено и чисто дрво во два до три слоја и, доколку е потребно, разредено со разредување на Chemco Oil. Примена на следниот слој е можно по 24 часа, со мелење на претходниот слој. Како завршен слој препорачуваме дрвена и метална емајл.

Клучни информации

Складирање Ако се чува во оригинална состојба и суви услови (+5 до + 35 ° C)
Рок на траење:Производот може да се користи барем до датумот наведен на пакувањето.
Пакување:0.7kg и 20/1
Површина за покривање: Со 1 осветлена површина од 3-5 м² може да се заштити во еден слој..