Nitro lak premaz za drvo

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.75L
Цената:
503 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Изработена е од висококвалитетни синтетички врзива во комбинација со нитро целулоза, органски растворувачи и специјални додатоци. Основниот нитро лак е наменет за заштита на дрвени површини. Се одликува со брзо сушење, добра адхезија, цврстина и еластичност. Нитро лакираната завршна сјајна е наменета за финално сликање на дрвени површини. Се одликува со брзо сушење, одлична цврстина и висок сјај. Површината на која се применува NITRO LAK треба да биде сува и чиста. Завршувањето на нитро лак се применува преку база на нитро лак со претходно мелење. Нитро лак се нанесува со пиштол, четка или амортизација. Ставете го добро пред употреба.

Клучни информации

Рок на траење:2 години во оригинално пакување
Површина за покривањеСо 0,75 л лак може да биде обложен 8-10 м2; во еден слој.
Сушење: На температура од 20 ° C за 30 мин. Целосно се исуши 2-3 часа.