Lak za čamce

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.75L
Цената:
384 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Безбоен лак со висок сјај кој го штити дрвото од вода и други климатски влијанија. Тој содржи ефикасни биоцидни производи. Се нанесува со четка, ролери, со прскање или натопување во 2-3 слоја со задолжително мелење. Лак може да се нанесе како завршен лак над површината која претходно била третирана со лак, со што се постигнал исклучителен сјај и полнота. Разредувањето и миењето на инструментот треба да се направи со масло разредувач.

Клучни информации

Пакување:0.75l и 5l
Површина за покривање:Во зависност од начинот на работа и видот на подлогата 10-12m2 / l во еден слој.
Сушење:Лакот е сув кога се допира по 10-12 часа, а за нанесување на следниот слој по 24 часа.