Mediteran BS

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9 kg
5 kg
Çmimi:
360 RSD - 1.660 RSD
Shto në shportë

Product description

Bojë bazë për tharje të shpejtë për metal

Mbrojtja e strukturave të çelikut, makineritë bujqësore dhe të ndërtimit, karrocat e makinave dhe të ngjashme. Përdoret si një ngjyrë bazë për aplikimin e smaleve të lëvizshme dhe sintetike dhe si një shtresë e pavarur. Ngjyra është e lehtë për të vepruar dhe shumë shpejt thahet. Veshje karakterizohet me fortësi, ngjitje, rezistencë shumë të lartë dhe siguron mbrojtje të shkëlqyeshme korrozioni.

Përbërësit:

Tharje ajri me rrëshira alkid të modifikuara, pigmente anti-korrozive, aditivë dhe tretës organikë.

Metoda e aplikimit:

Aplikoni në një sipërfaqe të pastruar mirë dhe të pastruar me furçë, rul ose llak. Është holluar me 10-15% tharje të shpejtë të tharjes.

Informacion kyç

Jetëgjatësia: 24 muaj
Paketim:0,75l
Ruajtje:Në dhoma të thata, 5-30 ° C.
Koha e tharjes:Për 30 minuta, veshja është e thatë dhe periudha e tharjes është 24 orë.