Varnish for boats

Paketim:
0.75L
372 RSD
Add to cart

Përshkrim i produktit

Llak pa ngjyrë me shkëlqim të lartë që mbron drurin nga uji dhe ndikimet e tjera të klimës. Ai përmban produkte biocide efektive. Aplikoni me furçë, rul, me spërkatje ose zhytje në 2-3 shtresa me bluarje të detyrueshme ndërsjellës. Llak mund të zbatohet si një llak i përfunduar mbi sipërfaqen e cila u trajtua më parë me një llak, duke arritur shkëlqim dhe plotësi të jashtëzakonshme. Thithja dhe larja e instrumentit duhet të bëhet me një hollues të vajit.

Informacion kyç

Paketimi: 0.75l dhe 5l
Zona e mbulimit:Varësisht nga mënyra e funksionimit dhe lloji i substratit 10-12m2 / l në një shtresë.
Tharje:Llak është i thatë kur preket pas 10-12 orësh dhe për aplikimin e shtresës tjetër pas 24 orësh.