Nitro lacquer coating for wood

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.75L
Çmimi:
503 RSD
Shto në shportë

Product description

Është bërë nga lidhës sintetikë me cilësi të lartë në kombinim me nitro celulozë, tretës organikë dhe aditivë të veçantë. Nitro lak basic është menduar për mbrojtjen e sipërfaqeve prej druri. Dallohet me tharje të shpejtë, aderim të mirë, fortësi dhe elasticitet. Llak i hollë me lustër Nitro ka për qëllim pikturën përfundimtare të sipërfaqeve prej druri. Dallohet me tharje të shpejtë, fortësi të shkëlqyeshme dhe shkëlqim të lartë. Sipërfaqja në të cilën aplikohet NITRO LAK duhet të jetë e thatë dhe e pastër. Llak i hollë me lëng Nitro zbatohet mbi bazën e llakut Nitro me tharjen paraprake. Llak nitroje zbatohet me armë, furçë ose dampening.Stir edhe para përdorimit.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:2 vjet në paketimin origjinal
Zona e mbulimitMe 0.75 l llak mund të veshura 8-10 m2 në një shtresë
Tharje: Në një temperaturë prej 20 °; C për 30 min. Plotësisht të thatë për 2-3 orë