Lighting liquid

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9L
Çmimi:
240 RSD
Shto në shportë

Product description

Lëngje dhe avujt shumë të ndezshëm. Mund të shkaktojë vdekjen duke gëlltitur dhe duke arritur në traktin respirator. Shkakton acarim të lëkurës. E dëmshme nëse thithur. Mund të shkaktojë përgjumje dhe marramendje. Kjo shkakton dëmtime të organeve për shkak të ekspozimit të zgjatur ose të përsëritur. Toksike nga bota e jetesës në ujë me pasoja afatgjata. Mbani jashtë mundësive të fëmijëve. Mbani larg nga burimet e nxehtësisë. Vishni doreza mbrojtëse / veshje mbrojtëse. Mbrojtja e syze / mbrojtja e fytyrave. Nëse gëlltitet: Menjëherë telefononi një qendër kontrolli helmimi ose konsultohuni me mjekun.

Përdorimi i:

Për ndriçim.

Përmban:

Hidrokarburet, C9-C12, n-alkaline, isoalkaline, aromatike.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:i pakufizuar
Paketim: 0.9l