Super nitro thinner

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9L
Çmimi:
242 RSD
Shto në shportë

Product description

Për hollimin e veshjes së nitro dhe larjes së aksesorëve të përdorur në ngjyrosje. Lëngje dhe avujt shumë të ndezshëm. I dëmshëm nëse gëlltitet. Mund të shkaktojë vdekjen nëse gëlltitet dhe të arrijë në traktin respirator. Shkakton acarim të lëkurës. E dëmshme nëse thithur. Është e dyshuar se kjo mund të ndikojë negativisht në fetus. Kjo mund të shkaktojë dëmtime të organeve për shkak të ekspozimit të zgjatur ose të përsëritur. Toksike ndaj një bote të gjallë në ujë me efekte afatgjata. Ekspozimi i përsëritur mund të shkaktojë tharje ose plasaritje të lëkurës. Mbani jashtë mundësive të fëmijëve. Mbani larg nga burimet e nxehtësisë / ndezjet / flakët e hapura / sipërfaqet e nxehta. Pirja e duhanit të ndaluar. Mbani paketimin e mbyllur fort. Mos thithni pluhur / tym / gaz / mjegull / avull / llak. Vishni doreza mbrojtëse / veshje mbrojtëse / syze / mbrojtje fytyre. Nëse gëlltitet: Thirrni me urgjencë një qendër kontrolli helmimi ose konsultohuni me mjekun. Mbani në një dhomë të ajrosur mirë. Mbajeni cool.

Informacion kyç

Jetëgjatësia: 24 muaj
Paketim: 0,9 l